Uit de pers
Elsevier over speciale adressen van chef-koks.

Friesch Dagblad: “Culinaire hoogstandjes beginnen bij de slager”.

Weekblad Actief over de zelfslachtende slager.

Interview met de kantinebeheerder van Harkemase Boys in het blad van de Boys. 

Artikel over “Goud voor slagerpizza”.

Elsevier.htmlElsevier.htmlFries_Dagblad.htmlFries_Dagblad.htmlActief.htmlActief.htmlBoys.htmlBoys.htmlPizza.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8

Rijpma is er trots op al jaren aan diverse horeca bedrijven vlees te leveren hieronder

een greep uit ons klanten bestand.

neem eens een kijkje op hun internet site:




Het Broodhuys

Het wapen van Leeuwarden

De Grote Wielen

Yucatan

De Klinze

Bistro ‘t Gerecht

Kolkzicht

Leeuwerik hoeve

It Stee

De Canterlanden

De Winze

‘t Skuthus

Il Casale      

Duke Luke                    

it Posthus

De Trochreed

De Pater

Het Spijshuys

Slagers-gehaktballen

Slagerij Rijpma heeft heerlijke

kant-en-klare gehaktballen voor

uw restaurant, kantine of snackbar.

Vanaf 25 tot meer dan 1.000 stuks,

bij ons kunt u terecht. We bereiden

de gehaktballen volgens uw recept

of ons eigen huisrecept. U kunt dit

product bij ons bestellen of via

Sligro Drachten, Deli XL Drachten

en Actifood en BiVrij.

Ambachtelijk zelf slachten

Rijpma slacht zelf runderen, vaak uit Friesland. Van deze runderen maken we al onze rundvlees-producten. Topklasse waar restaurants van het hoogste niveau hun maaltijden mee bereiden. Natuurlijk leveren we ook alle andere soorten vlees.


Zakelijke informatie

Btw-nummer: NL805676788B01

EEG nummer slachtplaats: 9147

UBN-nummer: 2309280

KVK-nummer: 01008262

wij bezorgen elke dag

Slagerij R. Rijpma en zoon

Canterlandseweg 12

9061 CC Gytsjerk (Giekerk)

Telefoon 058 256 1362

Fax 058 256 3740

Mail: Info@slagerijrijpma.nl

Particuliere klantenStart.html
Zakelijke klanten
ContactinformatieContactinformatie.html